Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Søværnets Tamburkorps

Søværnets Tambourkorps har eksisteret, i deres nuværende form, siden 1964 og bestod oprindeligt af værnepligtige. Disse er sidenhen blevet erstattet af fastansatte konstabler med musisk tilgang. Søværnets Tambourkorps repræsenterer Forsvaret og Søværnet i særdeleshed, både nationalt og internationalt, ved deltagelse i ceremonielle og festlige arrangementer. Tambourkorpset spiller til alt fra mindehøjtideligheder til tattoo-shows rundt omkring i verden. Korpset leverer musik til Forsvaret i forbindelse med parader og højtideligheder. Endvidere spiller korpset koncerter rundt omkring i Danmark og tager ofte til udlandet, i forbindelse med promovering af Danmark og det danske kongehus. Blandt andet har korpset været i Norge, Frankrig og USA.

Søværnets Tambourkorps er et messingorkester med slagtøj på 21 musikere og en tambourmajor. Korpset har til huse på Nyholm i København.

Fundamentet af Tambourkorpsets repertoire består af marchmusik. Derudover spiller korpset både klassisk og rytmisk musik.

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød