Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Der er lagt op til et brag af en festaften, når "Jazz i Rosenhaven" den 18. oktober 2019 åbner dørene til Støberihallen i Hillerød. I en utvivlsom helt udsolgt sal kan gæsterne nyde det populære og internationalt kendte svenske " Second Line Jazzband", der i tre timer vil fylde festsalen med traditionel New Orleans inspireret jazzmusik.

" Second Line Jazzband" er et af Europas populæreste jazzbands, og det swinger helt mageløst, når disse Gøteborg "drenge" med stor passion og humør fanger og tryllebinder publikum, som de møder med medrivende energi, spilleglæde og intensitet. Tro mod den traditionelle jazz, men tilsat deres egne krydderier, boltrer de sig i gode gamle jazzmelodier, svenske folketoner og enkelte bluesstrofer.

Repertoiret er bredt og spænder fra Bunk Johnson til Bob Dylan via Irvin Berlin. Men trods bandets evne til at ændre stil under en koncert er det påvirkningen fra New Orleans stilen, der er musikkens fokus.

Vore gæster vil nyde "Second Line Jazzband"s udadvendte og friske spillestil - så skynd jer at købe billet inden det er for sent!

 

Jesper Albrektsson: Trompet og Sang.

Niklas Carlsson: Trækbasun & Sang.

Olof Skoog: Saxofoner, Klarinet & Sang. 

Hampus Andersson: Guitar. Per Bach: Kontrabas.

Johan Horner: Trommer.

Info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød