Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

SCAVENIUS

Scavenius løste sin opgave og blev den mest forhadte mand i Danmark.

Et historisk drama med Kristian Halken i hovedrollen som Scavenius. Historien om manden, der indgik et politisk samarbejde med den tyske værnemagt og bragte Danmark sikkert igennem 2. verdenskrig. Historien om manden, som sikrede jøderne mod overgreb indtil 1943, og som Stauning insisterede på skulle være udenrigsminister. Verden stod på hovedet, og Danmark havde brug for en mand, som i det mindste prøvede at holde det hele sammen.

I et drama af shakespeareske dimensioner følger vi hans kamp i grænselandet imellem moral, fornuft og følelse. Scavenius indgår et samarbejde med tyskerne. Vi mærker klingens skarphed fra hans fjender, og vi våger over ham i hans søvnløse nætter.
Bådteatrets Reumertvindende dukketeaterensemble viser tilværelsens absurditet i en vidunderlig visuel tour de force, hvor alt er muligt.

Medvirkende

  • Kristian Halken
  • Pernille Nedergaard Haugesen
  • Thomas Bang
  • Jeanette Lindbæk Birk

Producent

Bådteatret

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød