Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Talkshow "Den Muntre Sofa".

Er et underholdende show, hvor alt kan ske. Kendte og lokale gæster, deler deres sjove el. skøre oplevelser fra deres liv, foran et veloplagt publikum. Aftens gæster er Carsten Knudsen, Jesper Skibby og Leo Knudsen. Komiker Rikke Elster er vært på showet.


Talkshowet "Den Muntre Sofa" er et lille unikt show med en blanding af personlige fortællinger, comedy, musik, quiz, spas og spontane indslag. ALt kan ske i "Den Muntre Sofa"

Det hele foregår i en muntre og afslappet stemning, med masser af grin. Komiker Rikke Elster er aftens vært, der har styr på trådene, hvis ikke det lige var, for hendes russiske medhjælper Svetlana, der bestyrer baren. Hun har svært ved at blive i baren og blander sig på komisk vis på scenen og gerne vil overtage rollen som vært.

D. 20 juni er vi så heldig at kunne præsenterer.

Carsten Knudsen blev landskendt med trioen "De Nattergale" og "The Julekalender" Da trioen gik hver til sit, kastede Carsten sig ud i alverdens musiske projekter, han har fornyelig udgivet et album kaldet " Kærlig Hilsen" med 17 tracks, og der iblandt 3 instrumentale ting, i alt 50 minutters sange historier og musik. 

Ukulelen er blevet en del af Carstens identitet. Han drager rundt med sin musikomiske kuffert fyldt med små instrumenter som mundharper, fløjter, didgeridoo af wavin rør, fingerklaver, båthorn, kazoo og andekald m.m. 

Her underholder han til lukkede arrangementer med komik, sang og musik, til kulturhuse og forsamlingshuse og programmet varierer fra poetiske til vulgære indslag, fra smuk musik til historier om anus blegning. Carsten har i dette årti spillet i flere af de danske fængsler; og der var en der sagde, at det skal jo også være en straf. Jeg optræder gratis på hospicer. Det eneste sted jeg mangler at spille, er på fødeklinikker. 

Jesper Skibby er tidligere professionel dansk cykelrytter, han er den eneste dansker, som har vundet etaper i alle de tre store løb; Vuelta a España, Giro d'Italia og Tour de France, 

Jesper har altid en kvik bemærkning på læberne, og hans humør smitter af på hans omgivelser. Jesper er et stort legebarn og han er ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer, han har f.eks. deltaget i ZULU Djævleræs og den humoristiske sports quiz 5. Halvleg, der blev sendt på Kanal 5, samt vild med dans. Men hvad løber Jesper Skibby egentlig rundt og laver nu? Måske får vi svaret når han gæster Talkshowet "Den Muntre Sofa

Leo Knudsen gæster ligeledes "Den Muntre Sofa" Selvom hele Hillerøds lune Leo Knudsen gik på pension i 2007 har han forsat været yderst aktiv beskæftiget med bestyrelsesarbejde i bl.a. Børns Vilkår, Den sociale udviklingsfond og lokale foreninger i byen. I 2017 blev han kåret som Årets Hillerød-borger, med begrundelser som disse " Leo er en person som altid er villig til at sige »ja«. Som har et stort hjerte, ikke kun for Hillerød, men for alt inden for landets grænser og udenfor. Du har haft en finger med i Hillerød i mange år, flere end vi aner og får at vide. Du er der bagved og trækker i trådene" Dermed fik han overrakt prisen, til stor overraskelse for ham selv. Men så sandelig fortjent.

Talkshowet sidste gæst er endnu ikke offentliggjort, men vi arbejder på sagen.

Så køb billet til dette herlige show, der er begrænset med pladser.


Køb/bestil billet
Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19.30 -21.30. (Entré: 150 kr) 
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød

Mere info og billetter her:

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød