Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Vi har nu den store fornøjelse at invitere jer til en aften i operaens tegn med en af genrens mest elskede komponister, Giacomo Puccini!

Her er tale om en blanding mellem en koncert og en formidlende forestilling. Nogle af Danmarks (og Sveriges) bedste, unge sangere fører publikum gennem en fortælling om Puccinis liv, med indspark til hvordan hans egne tragedier blev inspirationsgrundlag for de historier, som han i dag er så kendt og elsket for. 

Dette er en aften for dem, der allerede kender komponisten, men der er bestemt også en stor mulighed for dem, der ikke ved så meget om Puccini eller om hans musik til at stifte bekendtskab med Puccini og operagenren.

Det hele understøttes af de fantastiske sangere, der også vil agere som fortællere, der på bedste pædagogiske vis fører publikum gennem Puccinis liv og musik.  

Forestillingen varer lidt under 2 timer inkl. en pause

Medvirkende sangere: Julie MeeRa Albertsen, Carina Tybjerg Madsen, Andreas Warden-Bigom, Richard Låås og Philip Hartman

Klaver: Laurits Dragsted

Idè/instruktion: Philip Briggs

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød