Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Osteoporose (knogleskørhed) er en af de mest udbredte folkesygdomme i Danmark. Ca. 170.000 danskere er diagnosticeret med knogleskørhed, men det skønnes, at op mod 500.000 lever med sygdommen uden at vide det.

Foreningens målsætning er at udbrede kendskabet til knogleskørhed, og derfor har lokalafdelingen inviteret overlæge ph.d. Mette Friberg Hitz, centerleder på Videnscenter for Knoglesundhed i Køge, til at afholde foredrag. Mette Hitz vil bl.a. fortælle om de sidste nye behandlingsmuligheder og om, hvad der arbejdes med i Videnscentret. 

Nogle af Musikskolens elever vil indlede arrangementet med en kort optræden.

Tilmelding er nødvendig senest mandag den 4. oktober:

Skal ske via https://nsj.nemtilmeld.dk

Entré kr. 50,- for foreningens medlemmer og kr. 100,- for øvrige.

Alle er velkomne.

 

Knogleskørhed skyldes flere faktorer. Sygdommen er arvelig, men livsstil og medicinsk behandling for andre sygdomme som eksempelvis diabetes, gigt og cancer m.v. er også med til at nedbryde knoglemassen. Det er derfor vigtigt med tidlig opsporing af sygdommen, så den rette behandling kan iværksættes og minimere, at sygdommen udvikler sig. Det er både smertefuldt for patienten og dyrt for samfundet. Ud over den medicinske behandling er en knoglevenlig livsstil med kost og motion også vigtig.

Tilmelding

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød