Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Naja Rosa debuterede på SPOT Festival i 2010 på Store Scene med 6 stjerner til følge i GAFFA. Hendes debut solo album indtog 1 pladserne på hitlisterne, høstede nomineringer og priser, og anmeldernes samt publikums hjerter.

Hun har nu udgivet 4 kritikerroste og prisvindende albums, det seneste "Closer To The Sun" i 2022 som strøg direkte ind som nummer 6 på den officielle vinyl album hitliste, og med heavy A rotation på P6Beat - i en periode den mest spillede kunstner på DR P6Beat. Samt med placeringer på New Music Friday, New Music Daily, Tidals "Ugens Bryg" med mere. Pladen er lavet i samarbejde med produceren Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster mm) og trommeslager/komponist Anders Holm

 

Naja Rosa blev på hendes 2014 album "These Are The Times" (Universal Music) samplet af den Amerikanske rapper A$AP Rocky, et album der opnåede dobbeltplatin i USA. Derudover turnerer hun intensivt i dk og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festival's Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl Teater og Operaen. Hun har komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMA's ærespris.

 

Naja Rosa er nu klar med en ny musik på familiens nye pladeselskab, South Harbour Records (Naja Rosa, Annisette, Billie & The Bell).

 

Naja Rosas sjælefulde stemme tager lytteren med på en hypnotiserende rejse igennem dragende tusmørkepop, med et tvist af 60'ernes west coast lyd og filmiske landskaber. Live har hun et stjernespækket og eminent line-up som inkluderer: Naja Rosa Koppel: Vokal, Una Skott: Guitar/Kor, Sofia Hedia: Synthbas/keys/kor, Frank Hasselstrøm: keys/Horn, Anders Holm: Trommer.

 

Praktisk

  • Dørene åbner kl. 19
  • Koncerten starter kl. 20

 

Billetter

  • Billetter i forsalg: Kr. 250,- 
  • Entré på dagen: 275,-

Priser er inkl. moms, gebyr og bemandet garderobe.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød