Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

MOONJAM elsker Hillerød og Hillerød elsker MOONJAM

Det så vi i 2020, da MOONJAM sidst spillede koncert i Hillerød, dengang i Royal Stage.

Til december skal vi opleve MOONJAM på Hillerøds intime scene i Støberihallen til JULEKONCERT!

 

MOONJAM / Julekoncert m. Special Guests - d. 2 december kl. 20.00 💖

For tredje år i træk, kan man opleve Moonjam i en ekstraordinær juleudgave, og Støberihallen i Hillerød lægger koncertsal til dette helt specielle event.

Igen i år er det med en Special Guest, som denne gang faktisk består af en højt elsket duo! - et makkerpar, der sideløbende med Moonjam har sat sit iørefaldende præg på den den musik vi alle kender fra 80-erne og 90-erne.

I 2021 var det Sebastian der var med på julekoncerten, i 2022 var det Ivan Pedersen, og i år er det... ja, vi løfter sløret om ikke så længe!

Line up:

Mikkel Nordsø, Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Peter Düring, Maibrit Olesen, Morten Kærså - And Two Very Special Guests...!

 

PRAKTISK

Koncerten foregår i Støberihallens intime og smukke rammer.

Julescenen er sat med pynt i særklasse, og Moonjam's eventyrlige tilstedeværelse, danner rammen om en fantastisk aften i det bedste selskab.

Koncerten vil i stor udstrækning blive en siddende koncert, men skal også være plads til dem der hellere vil stå og kunne røre sig bedre.

Der sælges derfor både unummererede siddepladser og ståpladser.

Ståpladser bliver i den ene side af salen, så de har kontakt fra scenen og ned mod baren uden at forstyrre udsynet fra alle de siddende på 2/3 af gulvet og hele balkonen.

Ståpladser: 300,-

Siddepladser: 350,- (unummererede siddepladser på gulv og balkon).

Alle billetpriser er inklusiv gebyr, moms og bemandet garderobe.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød