Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Led Zeppelin Jam har i år 30 års jubilæum, samtidigt med at det er 50 år siden første album fra Led Zeppelin kom på gaden.
Det skal ikke gå ubemærket hen og hvorfor stoppe mens legen er god ?
Efter en fantastisk tour i efteråret 2018 og efter mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger
Thomas Carlsen. En fremragende sanger, med masser af energi, som i forvejen ender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Resten af bandet er det samme solide hold:
Henrik Tvede
Martin Schwerin
Carsten Neumann
Benjamin Fischermann
Lars Mitch Fischermann

Det er en stående koncert med enkelte unummererede siddepladser. 
Led Zeppelin Jam har flere medlemmer med rødder i Hillerød, hvorfor bandet har lyst til at forkælse publikum udover det sædvanlige med to lange sæt. Koncerten forventes afsluttet omking kl. 22.30 eller 23.30 hvis der annonceres opvarmningsband.

Den hyggelige cafe/restaurant B-hageriet byder igen ind med en menu der er en rock-veteran-eller-fan værdig i prislejet 195-250 kr. fra kl. 17.30 eller 18 som skal være afsluttet kl. 19.30, hvorefter man går de 100 meter til Støberihallen. Bordbestilling foretages her sammen med billetten men menuen betales først på dagen direkte til restauranten. Reservationen koster kr. 15 og giver samtidig ret til reservation af siddeplads hvis ønsket til koncerten.Dette meddeles i så fald på B-hageriet og man modtager et adgangskort til en siddeplads til koncerten.

Koncerten koster kr. 220 + gebyr i forsalg og 250 i døren

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød