Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

HOLTSØ & WITTROCK – BLINK OF AN EYE - ude d. 2/2 - 2022

 

Jes Holtsø og Morten Wittrock er på trapperne med deres 5. studie album "Blink Of An Eye" som udgives via. DME.

 

Blink Of An Eye er hyldest og en nænsom kærlighedserklæring til nuet og livet -sunget og spillet med dén nerve man kun finder ved “well seasoned” musikere – der hviler fuldstændigt i sig selv og musikken.

 

Med musik/tekster af Morten Wittrock og Marcus Wither John - som flankeres af mesterlige musikere b.a. Bob Britt ( Bob Dylan og John Fogerty) har den danske duo aldrig lydt mere elegant eller internationalt end på dette album.

 

Jes Holtsø's vokal og dens dynamik kommer gennem albummet fuldstændigt til sin ret – og man fornemmer hvorfor hans sound og timing har fængslet både danske og udenlandske lyttere i mere end et årti. 

 

Kendere vil kunne finde et ekko af genrens mestre som Peter Thorup og Joe Cocker på det nye album.

 

Duoen udtaler:

"Efter mere end 12 års musikalsk samarbejde med 4 album udgivelser, 2 engelsksprogede, og 2 på dansk, var det tid til at se indad. Vi har med det nye album ønsket at lyrikken skulle fremstå helstøbt og meningsfuld og passe til den periode i livet som Jes står i som snart 65-årig - med masser af levet liv og erfaringer. Og vi havde brug for at lave et engelsksproget album, hvor netop teksterne - kunne stå mål med dette. 

 

Med Bob Britts guitaraftryk, som den røde tråd, og stor kærlighed til den amerikanske roots'n blues tradition , opstod der med musik af Morten Wittrock og tekster af Marcus Winther-John en mulighed for at gøre det netop nu! "

 

I Støberihallen vil duoen i selskab med deres yderst velspillende liveband, lufte det nye album i sin helhed til koncert d. 4/2!

 

Praktisk

Dørene åbner kl. 19

Koncerten starter kl. 20

Koncerten er siddende.

Der er valgfri bemandet eller gratis garderobe.

 

Koncertmenu

Evt. koncertmenu kan tilkøbes og indtages som social dining hos Restaurant Teddy By Bjørn på den anden side ad gaden - byens bedste gourmet restaurant hvor der laves mad med solid erfaring og kærlighed.

 

Der serveres forretter, hovedret og kaffe med sødt til kr. 325,-

Menuen serveres til alle samtidig kl. 17.30 - 19.15.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød