Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

CAROLINE HENDERSON ER TILBAGEMED SINE VELKENDTE OG MUSIKALSKE JULEKONCERTER!

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig, til et kærligt genhør i intime rammer, når Caroline Henderson, sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren, spiller deres populære julekoncerter i november og december.

Caroline glæder sig og udtaler:

”At være på turné med mine julekoncerter i landets smukke og intime koncertsale, som for mig repræsenterer tradition og fællesskab, er den bedste julegave jeg kan ønske mig. Det er så dejligt at se alle aldersgrupper til koncerterne, venner, kærester, bedsteforældre med børnebørn, der alle stimler sammen i vintertiden.

Det er mit håb, at jeg, Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren gennem musikken måtte give publikum lidt ørenlyd i en travl tid, når vi inviterer til hjerternes fest.

Jeg er dybt taknemmelig for den tradition, vi sammenmed jer har skabt, og glæder mig til, at se både velkendte og nye ansigter igen!”

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød