Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

To af Danmarks toppianister er forenet i et passioneret samarbejde om det firhændige klaverrepertoire, hvor visionen er at præsentere den vidunderlige musik i dette sjældnere spillede repertoire på allerhøjeste niveau. Til denne koncert skal vi bl.a. høre nogle af Brahms' berømte Ungarske Danse, et helt nykomponeret værk og ikke mindst et af de smukkeste værker overhovedet for denne besætning, Schuberts Fantasie i F-mol.

Program
Debussy: Antikke epigrafer
Grieg: Norske danse
Brahms: 4 ungarske danse
Schubert: Fantasie i f-mol
Bo Gunge: Nyt værk
Brahms: 4 ungarske danse
Martin Qvist Hansen er medstifter af Trio Ondine og sammen med dem vinder af bl.a. ARD-konkurrencen, Haydn-konkurrencen i Wien, Parkhouse Award m.fl. Søren Rastogi har optrådt som solist med de fleste symfoniorkestre i Danmark og er aktiv som kammermusiker og akkompagnatør i både dansk og international sammenhæng. Begge underviser på Det Jyske Musikkonservatorium.

Medvirkende

  • Søren Rastogi
  • Martin Qvist Hansen
Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød