Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Beatophonics

Beat/retro-rock i verdenklasse. En af musikerne er optaget i Rock'n'roll Hall of Fame. Egne numre og covers. Rammer tidsånden fra de glade 60'ere spot-on.

The Beatophonics er i starten af 2020 aktuelle med opfølgeren til deres succesfulde selvbetitlede debutalbum fra 2015.  I foråret 2020 vil bandet derfor spille deres hidtil største og mest ambitiøse Danmarks tour, med et friskt liveset med tilhørende ny sceneproduktion. 2020 markerer samtidig bandets 10 års jubilæum som band.  

 

The Beatophonics har gennem det seneste årti etableret sig som en af ​​de mest succesfulde originale bands på retro-scenen i Danmark. Deres to seneste albums strøg direkte ind på den officielle vinylhitliste i top 10, og gav bandet massiv airplay på Danmarks Radio P4 og P5. 

Siden gruppens første shows i 2010 har de spillet små 90 koncerter på en lang række af landets fremtrædende spillesteder og festivaler samt en håndfuld koncerter i Sverige.

 

Siden starten af 2018 har sanger og guitarist Søren Koch ved siden af The Beatophonics, indgået som fast medlem den engelske 60'er gruppe, The Zombies, som netop er blevet indlemmet i Rock 'n' Roll Hall Of Fame 2019,  hvor han afløser den tidligere Argent/Kinks-bassist Jim Rodford. 

Tilbage i 2017 spillede bandet foran mere end 6000 mennesker på deres seneste danske tour og var bl.a. support for de melodiske rock legender Toto (USA). Den store interesse understreger at The Beatophonics ikke bare et nostalgitrip, men et ægte rock 'n' roll og 60er inspireret popband som er i stand til at levere deres musik med en uhørt kærlighed og omsorg som smitter overalt hvor de bliver hørt.

 

Koncerten er blandet stående og siddende ved runde café borde. 

Døre kl. 19, baren er åben og musikken spiller på anlægget.

Koncert kl. 20.

Evt. opvarmningsband bestemmes senere.

Overtøj må ikke medbringes i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller ubemandet gratis garderobe.

 

Koncertmenu på B-hageriet kl. 17.45 - 19-30 

Igen udbydes i samarbejde med B-hageriet til kr. 245,- for Starter/Forret, Hovedret og Dessert.

Denne billet købes sammen med billetten.

Drikkevarer købes på stedet på dagen.

B-hageriet ligger Slotsgade 15, baghuset, 100 m fra Støberihallen.

Info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød