Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

En aften med inspiration og kærlige budskaber fra den åndelige verden,
hvor der sættes fokus på at spiritualitet ikke er for særligt udvalgte, men for os alle.


Aftenen vil foregå i en kærlig, respektfuld og højtidelig atmosfære, på en letfordøjelig måde med et strejf af humor, for hvis der er noget den åndelige verden besidder, er det kærlighed & humor.

Der vil være foredrag om den åndelige verden, hvor du som gæst har mulighed for at stille spørgsmål og derved være med til at præge, hvad foredraget skal omhandle. Derudover vil der være budskaber fra den åndelige verden til enkelte blandt publikum, hvorefter aftenen vil afsluttes med en fælles guidet meditation kombineret med dyb, spirituel fælleshealing.

Som gæst til en spirituel aften skal du møde op med rummelighed og åbenhed, som kan bidrag til at kunne skabe en harmonisk atmosfære. Aftenen er til for at få indsigt og ny viden, og hvis du får et personligt budskab, er dette blot en ekstra “gode” ved deltagelsen.


Arrangementet foregår i Hillerød mandag d. 30 maj 2022, og starter kl. 19.00 og slutter cirka kl. 21.00.
Der vil være en kort pause undervejs.
Dørene åbnes en halv time før, og det er unummererede pladser. 
Billetpris: 200 kr. pr. person. + gebyr. (Køb af billet i dør, såfremt der ikke er udsolgt: 225 kr.)


RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE 

(OBS! - Overtrædelse af nedenstående retningslinjer kan medføre bortvisning, da disse er til for opnå den bedst mulige kontakt) 

* Aldersgrænse: 18+ 
* iPad, kameraer og mobiler slukkes under aftenen. Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Sebbastian Lorantius og Paloma Zendings har ophavsretten til aftenen og dens indhold. 
* Indtagelse af alkohol er ikke tilladt under aftenen.
* Du må ikke være påvirket af alkohol eller stoffer, under aftenen. 
* Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. 
* Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Arrangøren. 
- Alle forbehold vedr. COVID-19 / Corona-virus vil tages seriøst, ligeledes vil håndsprit være tilgængeligt på stedet. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom eller på virussen eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, således at vi mindsker smittespredning.


Denne aften bliver afholdt af de to clairvoyante medier, Paloma Zendings & Sebbastian Lorantius, som har henholdsvis over 20 og 10 års erfaring som kanaler for den åndelige verden. 

www.PalomaZendings.dk og www.SebbastianLorantius.dk

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød