Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Eventyrlig julekoncert i Støberihallen med Reg & Andreas

 

Mandag d. 19. december kl. 19.30 spreder duoen Reg & Andreas smil og godt julehumør, når de underholder med deres traditionsrige, årlige julekoncert i Støberihallen. Med sig har de fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen, backingkor samt en fantastisk, hemmelig gæst!

Det bliver svært at gå fra arrangementet uden at være kommet i julestemning, når Reg & Andreas synger deres egne fortolkninger af smukke, engelske og danske julesange. Andreas sidder ved flyglet, og på programmet står både kendte sange som fx "Jingle Bells" og "Walking in the Air" samt andre klassikere, men de vil også præsentere publikum for nogle af deres egne julesange, fx "Kalenderlyset".  Salen vil som altid ose af julestemning, og i pausen kan der købes drikkevarer og snacks. 

Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey - nu bosat i Græsted - og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen fra Hillerød, som igennem 7 år har dannet duo og spillet et utal af koncerter i både ind- og udland. 

Billetter kan købes her

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød