Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Julekoncert i Støberihallen

Kom til stemningsfuld julekoncert i Hillerøds flotte kulturhus Støberihallen.
Duoen Reg & Andreas synger julen ind ledsaget af stort band og sangere.

Oplev den hjertevarme duo Reg & Andreas sprede smil og godt humør, når de indtager Støberihallen med deres hidtil største julekoncertprogram.

Den canadiske sanger Reg Downey med sin store, bløde stemme og den alsidige, danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har de sidste 3 år udgjort en duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet.

Med deres smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og løftet op af de flotte sangtekster. De optræder i to timer, hvor de med deres stemmer og med klaveret som hovedinstrument bakket op af et fuldt band og kor, giver deres helt egne fortolkninger af smukke, engelske og enkelte danske julesange. Både sjove sange som "Jingle Bells" og "Let It Snow", og også sange, der berører julens tema om fred, håb og glæde. Fx når de synger storladne ballader som "Mary Did You Know" og "Silent Night". Flere af sangene har de selv skrevet og mange af dem er også med på deres seneste julecd-udgivelse.

De sidste par år har duoen spillet 30-40 julekoncerter årligt i både Canada, Norge, England, Færøerne og Danmark, og også i år er duoen på farten i ind- og udland for at hjælpe julestemningen på vej.

Publikum kan ved koncerten i Støberihallen desuden glæde sig til også at opleve fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen, violinist Bettina Marie Ezaki og guitarist Daniel Mølhave, foruden flere andre musikere og sangere.

Billetter kan købes her

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød