Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Kom til den årlige, stemningsfulde julekoncert i Støberihallen med duoen Reg & Andreas, der spreder smil og juleglæde, når de fylder salen med smuk og storslået musik.


Koncerten, der varer i et par timer inkl. pause, byder på Reg og Andreas, som med flyglet i centrum giver deres helt egne fortolkninger af flotte, engelske og danske julesange. På programmet står både sjove, kendte sange som fx "Jingle Bells" og ballader med større dybde som "Mary Did You Know". De vil også præsentere publikum for nogle af deres egne nye julesange, fx "Julen er nær". 

I pausen kan der købes drikkevarer og snacks.

Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen fra Hillerød, som igennem flere år har spillet en årlig julekoncert i Støberihallen. 
Ud over koncerten i Hillerød samt flere andre steder i Danmark, kommer duoen også til Tyskland og Spanien for at dele ud af julehumøret i løbet af december. 

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød