Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Massive og dominerende RAMMSTEIN JAM holder lille-lille-juleaften i Hillerød.

 

Rammstein Jam er efterhånden et etableret - og eftertragtet - navn på jam-scenen i Danmark, hvor de har skabt deres helt egen niche. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i Danmark.  Smukfest, Kløften, Varde Open Air, Ringsted Festival, Pumpehuset (KBH), Posten (Odense), Tobakken (Esbjerg) og Train (Aarhus) er blot nogle af de steder, de har optrådt.

I 2010 var bandet i Afghanistan for at underholde de danske styrker.  Anmelderne er begejstrede for det stærke sceneshow, hvor bandet lægger sig tæt op ad originalerne, med et innovativt pyro- og sceneshow, suppleret af laser og super professionel lyssætning.  Det kølige overblik, de hårdtpumpede musikere og det imponerende show er hovedgrunden til, bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark. 

"Det er virkelig ikke for sjov, at flere udtaler at dette er danmarks allerbedste og mest hårdtslående kopi-band!!!

Rammstein Jam var et af hovednavnene der netop fyldte Forum i København til Rocktöberfest.

 

Praktisk

  • Portene åbner kl. 19
  • Koncerten starter kl. 20

 

Billetter

  • Billetter i forsalg: Kr. 275,- 
  • Entré på dagen: 300,-
Info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød