Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Det er stadig de røde tal på bundlinjen i Pligten Kalders årsregnskab, der motiverer den sejlivede kvartet til at tage på landevejen igen. ”Kun for pengenes skyld” touren blev på grund af Covid 19 ikke den forventede økonomiske succes de fire modne mænd havde håbet på.

Men nu har især orkestrets ukuelige optimist, Torben Steno, fået troen på det økonomiske mirakel tilbage, og sammen er de nu klar til at rejse land og rige rundt med ”Emhætte og Ulven”, som 2023 turen hedder.

Pligten Kalder har nemlig indset, at musik i sig selv alene ikke gør det. Der skal drama til, hvis bundlinjen en dag skal blive sort.  Og musical, det er det folk vil have. 

Johan Olsen skal naturligvis spille hovedrollen som den kønsforvirrede Emhætte, der fortvivlet leder efter sin identitet. Rollen som det dumme svin, Ulven, er naturligvis lagt i munden på Torben Steno. De to arbejder stadig på at gøre librettoen helt færdig.

 

Indtil premieren på musicalen, kan Pligten Kalder opleves ved koncerter, hvor den virtuose blæser, Peter Jessen og geniet fra Glamsbjerg, Søren Mikkelsen på bas og wellnesstangenter udsmykker uddrag fra ”Emhætte og Ulven” samt en god portion af de slidstærke Pligten Kalder klassikere, som ”Rotten”, ”Blot fordi” og ”Hvorfor er jeg ikke død”.

 

Pligten Kalder er, trods Olsen og Stenos stærke fokus på penge, drevet af en pligt til at underholde med en tristesse, der matcher publikums hverdag med sange, der ikke levner meget håb for fremtiden, hvis der overhovedet er sådan en.

 

Hidtil har Pligtens Kalders koncertaktiviteter været præget af en lille portion – enkelte vil nok mene en for stor portion – tilfældigheder undfanget af kvartettens oplevelser på landevejen frem mod aftenens forjættende rampelys. Uprofessionelt, men svært at slippe af med. 

Og helt professionel bliver Pligten Kalder ikke, før musicalen ”Emhætten og Ulven” får premiere i en kæmpe opsætning med et hold af folkekære stjerne på rollelisten. Men som overture til den dag, er en koncert med Pligten Kalder absolut til at leve med.

 

Pligten Kalder er: Johan Olsen, Torben Steno , Peter Jessen og Søren Mikkelsen

Billetter og mere info her

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød