Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Any Colour You Like - A Tribute To Pink Floyd

Any Colour You Like er et 9 mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

 

Ambition

Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums. Vi leverer en scene i professionel topklasse, både hvad angår lyd, lys og effekter - alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse.

 

Dedikation

Djævelen ligger, som bekendt, i detaljen - ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Månedsvis af hårdt arbejde ligger bag de mange valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem den originale stemning fra studieindspilningerne til storheden fra de fantastiske liveperformances.

 

Vellyd

Med lyd på højeste niveau spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til mellemstore scener og festivaler. Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

 

Bandet Søren Bjarnøe / Leedsang & guitar Henrik William Andersen / Leedguitar

Ole Jan Andersen / Trommer & effekter Rasmus Solomon Lundsbjerg / Bas & vocal Anders Frøkjær Mørch / Vocal, keys & percussion Martin J Ernst / Saxofon & keys Anne Nørgaard / Vokal Mette Frøkjær Hansen / Vokal Natalie Thykjær Dahl Larsen / Vokal

 

Praktisk

  • Dørene åbner kl. 19
  • Koncerten starter kl. 20

Billetter

  • Billetter i forsalg: Kr. 250,- 
  • Entré på dagen: 275,-

Priser er inkl. moms, gebyr og bemandet garderobe.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød