Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Pia Callesen: Lev mere - tænk mindre

Foredrag om Metakognitiv Terapi

 

OM FOREDRAGET
Lær hvordan du kan styre dine bekymringer og få mere overskud og nærvær i hverdagen.

I foredraget vil psykolog Pia Callesen præsentere dig for metakognitiv terapi, som er en alternativ tilgang til at håndtere bekymringer, stress og manglende mentalt overskud. Hun vil give gode råd om, hvordan man kan stoppe tankemylder og overtænkning. Budskabet i den metakognitive terapi er, at vi i stedet for at fokusere på vores negative tanker, skal øve os på at være passivt til stede med dem - man kan sige, at vi skal lære at falde lidt i staver over vores tanker, fremfor at bruge tid og kræfter på at gruble over dem og bearbejde dem.

OM METAKOGNITIV TERAPI
Metakognitiv terapi er en ny evidensbaseret gren indenfor psykologien, der hjælper med at takle lidelser som stress og depression. I den metakognitive terapi bestræber man sig på at fjerne tidskrævende bekymringer og grublerier ved at udvikle nye måder at forholde sig til sine negative tanker.

Metoden er udviklet af Dr. Adrian Wells og baseres på, at det ikke er selve tilstedeværelsen af negative tanker, som gør os syge, angste og deprimerede, men snarere den tid vi bruger på at bearbejde og bekymre os om de negative tanker.

I den metakognitive terapi arbejder man med metoder til at stoppe overtænkningen.

Den metakognitive terapi vinder stadig større udbredelse. Pia Callesen har med stor succes og anerkendelse formidlet teorien til et større publikum gennem sine bøger og podcasts.

 

Praktisk info

Vi holder en pause undervejs, hvor det er muligt at købe og få signeret Pias bøger.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød