Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Så skal Per Vers endelig på tour igen, efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG”, som blev Bennys sidste kreative handling efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter

Albummet blev kun opført på scenen to gange, til to stort opsatte og totalt udsolgte ‘release koncerter’ i DR’s Koncertsal og Aalborg Congress Center, inden corona satte det på pause til uge 2, 2023 i landets 5 største byer. 

 

SIDSTE OMGANG TOUR er den økonomisk overkommelige udgave uden et 30 mands orkester, hvor det centrale element er bibeholdt, nemlig de 3 store skærme der gennemgående lader en animeret udgave af Benny Andersen aflevere sine levende ord i samspil med Per.

SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk.

Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es  som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død.

 

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.

Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner.

Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde.

 

PRAKTISK

Dørene åbner kl. 19.00

Koncerten starter kl 20.00

Forsalg: 295,- incl. gebyr og garderobe

Dørsalg: 350,- såfremt der er ledige pladser.

Unummererede siddepladser.

Info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød