Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Engelske Paul Harrisons disker op med et yderst succesfuldt band. Musikalsk dynamik og højt niveau er om noget Harrisons varemærke, såvel som et stærkt sammenspillet, udadvendt og humoristisk team.

 

Der serveres alt fra up-tempo numre til smukke ballader, i et utal af rytmiske stilarter. Det varierende og iørefaldende repertoire, er tilsat et rundhåndet drys af klassiske julenumre.

 

I Harrisons velkendte udadvendte stil, dufter det hele af rendyrket hot jazz og julestemning, i et miks af medrivende og smukke instrumental- og vokalnumre.

 

Line Up:

Paul Harrison UK. Klarinet/Sopransax/Altsax. Lea Nielsen DK. Trombone/Flygelhorn/Vokal. Jens Fuglsang DK. Guitar/Vokal. Søren Stausbøl DK. Piano/Vokal. Peter Williams UK. Kontrabas. Mikkel Find DK. Trommer. Antonia Barisic HR. Vokal.

Link til hjemmeside: www.harrisonmusic.dk

 

Praktisk:

Prisen er beskeden – kr. 185 for 3 timers pragtfuld underholdning og kr. 50 for en velsmagende jazz

sandwichbolle.

 

Der er siddepladser til alle.

 

Dørene åbner kl. 17.45.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød