Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Du er inviteret

Kom med til en sjov og oplysende aften, hvor vi dykker ned i relationer, og ser på, hvad der er den egentlige årsag bag, når det går galt eller tankemyldret tager over. Denne aften vil formodentlig giver dig et bredt indblik i relationer og give dig gode praktiske værktøjer, du straks vil kunne tage i brug i dit eget liv. Du vil nok få mindst en AHA-oplevelse, der virkelig kan gøre det muligt for dig at ændre din relation med det samme.

Hvad er Open Session Talk

RENT PRAKTISK er denne aften blandet med flere elementer. Du vil kunne forvente en introduktion til aftenens emne relationer, og hvordan du skaber transformation og radikale ændringer. Vi åbner kærligt op for dit hjerte, så du kan åbne dig for nye muligheder. Aftenen foregår i trygge etiske rammer med humor, indsigter og glæde. Fokus et rart højtvibrerende rum med plads til alle oplevelser. Vi kigger klart fremad.

HOT CHAIR
Gennem aftenen vil 3-4 personer få den unikke mulighed for at komme i The Hot Chair. Derfor navnet Open Session Talk. Her vil de på scenen få direkte sparing på en relation, de ønsker at forbedre. Undervejs vil Neell forklarer sammenhænge, udfordringer og råd, så alle deltagere i salen får udbytte af det. 

NB! Ønsker du at få denne enestående mulighed for en af pladserne i HOT CHAIR, så noter det i bemærkningsfeltet på din billetbestilling. 

PRAKTISK INFORMATION

Arrangementet afholdes i Kulturhuset Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød.

Tirsdag d. 6. juni 2023 kl. 19.00-21.00

Dørene åbnes kl 18.30. 

Pris: 250,-

 

Kvitteringen pr. e-mail er din entre, så hav den klar som papir eller på din mail, ved entreen. Billetter købt via nettet refunderes kun ved aflysning af arrangementet.

Om Neell Rosamunde

Jeg blander verdener i min dialog med mennesker; den logiske og den spirituelle livsforståelse. Gennem mine egenskaber som healer, har jeg i over 13 år åbnet op for mit klarsyn og klarfølelse. 

'En af mine største gaver er, at jeg kan mærke menneskers energi, hvad der er det rette næste skridt for personen, og samtidig logisk forklare sammenhænge og give en total forståelse, til at skabe den forandring og transformation, der længes efter hos den enkelte. Det er lige magisk ved hvert møde og dialog. Jeg ser dig.'

Jeg glæder mig til at møde dig.

Neell Rosamunde

(Læs mere på www.spiritlogic.dk )

Billetter her

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød