Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Klarinettisten Lars Dalsgaard har i over 45 år spillet på den danske jazzscene, - bl.a. med Ib Lindschouw´s Jazz Band, Cardinal Jazz Band og Mike Owens Woodland Jazzband. Desuden har han optrådt som solist med forskellige orkestre. Som helt ung musiker opholdt han sig i sommeren 1974 i New Orleans og blev her inspireret af den originale amerikanske jazzmusik.

Med sit New Orleans Band tager han afsæt i kreolernes jazzmusik og hylder Wilbur de Paris´ særlige repertoire med unikke New Orleans kompositioner og arrangementer. Den berømte amerikanske basunist Wilbur de Paris turnerede med sit herlige Dixielandorkester rundt på en række kontinenter og blev derved en fornem eksponent for den originale amerikanske jazzmusik. Hans musik er værd at lytte til!

Som gæstesolister medvirker den svenske supertrompetist Björn Ingelstam, der har skabt sig en forrygende karriere, og den navnkundige basunist Ole ”Fessor” Lindgreen der i årtier ledede orkestret ”Fessors Big City Band”. De er begge særdeles kompetente og efterspurgte jazzmusiker med en flot klang på deres instrument og en hot spillestil.

Orkestret består herudover af musikere som Lars normalt spiller med:

· Palle Juul Hansen på piano, - der har en sikker harmoniopfattelse og et herligt drive

· Kristian Bukh på trommer, - der med præcision og indlevelse leverer et godt jazzbeat og understøtter melodien.

· Jesper Carlsen på bas, - der mestrer basteknikken i adskillige jazzgenre og som har akkompagneret en række kendte jazzmusikere.

Musikerne har alle en stor kærlighed til jazzmusikken og videregiver gennem sammenspillet glæden ved den originale New Orleans musik.

 

SPONSOR: Nordea

 

PRAKTISK:

 

Prisen er beskeden – kr. 185 for 3 timers pragtfuld underholdning og kr. 65 for en velsmagende jazz

sandwichbolle.

 

Dørene åbner kl. 17.45.

 

Denne pris er kun mulig, fordi NORDEA, Hillerød støtter os.

En stor, stor tak til NORDEA, Hillerød og direktør Mikkel Bjerrum der velvilligt sponserer koncerten.

info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød