Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Midt Om natten – Kim Larsen og Gasolin – Når det er bedst !!!! 

Danmarks bedste Kim Larsen cover band.

 

MIDT OM NATTEN har eksisteret siden 1997 og er et orkester, der bare skal opleves. Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.

Med næsten samme besætning i over 22 år og mere end 900 jobs i kalenderen, er MIDT OM NATTEN kendt i branchen for ægtheden og troværdigheden mod vores ”nationalarv”, uanset om kilden er Kim og Kjukken eller klassikerne fra Gasolin-tiden.

Med et orkester af professionelle musikere og Danmarks bedste Kim Larsen-vokal i front, leverer Poul Bonde Nielsen med sin guitar alle de skønne hits. Han efterligner ikke, han lyder bare som Kong Larsen.

 

Spilleglæde, god kontakt til publikum, professionalisme og nogle musikere, der også bogstaveligt talt kommer ud over scenekanten – det vil du opleve HVER gang

 

Orkesteret tager dig med på en rejse over LANGEBRO, frister dig til at KØBe BANANER,

inviterer dig til at danse med KVINDE MIN, FRU SAUTERNE og MIG OG MOLLY. Ingen sidder og laver PAPIRSKLIP eller kigger på uret, der siger TIK TIK, når musikken spiller, for inden du har set dig OM (LIDT), slutter din festlige aften med et brag MIDT OM NATTEN.

 

Der er siddepladser, afstand og coronahensyn til alle.

Billetter på hjemmesiden kr. 195,-

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød