Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Mathilde Falch Trio

I marts 2019 inviterede Mathilde Falch en lille skare af sit trofaste publikum til en intimkoncert med sit band i The Village Recording. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer i sin fulde længde i den 20. juni 2019.

Publikum blev overrasket under liveoptagelsen med gæsteoptræden fra Søren Huss. Søren har skrevet et vers og synger med på “Tiden”. Udover at synge med, hentede Søren sit “flygelhorn” i bagagerummet på sin bil og spillede en solo på “Tiden”. Denne idé opstod spontant under lydprøven.

Livealbummet markerer samtidig Mathilde Falchs 10 års jubilæum som udgivende og turnerende musiker.

Mathilde Falch i de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det.

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record” hvor hun selv har udgivet al sin musik fra.

Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at tournere landevejen tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum der igennem årene gradvist har vokset sig større.

Livealbummet er en hyldest til publikum og til livescenen. “Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne.” - udtaler Mathilde Falch.

 

Sangene til albummet er blevet udvalgt af Mathildes fans: 

"Mine facebookfølgere har valgt de sange ud, som skulle med fra de fire albums, jeg tidligere har udgivet.  “Min stil og mine færdigheder har igennem årene udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg godt kan lide - med livealbummet kan jeg opdatere de sange, som jeg og mit publikum er gladest for - med min nuværende band-lyd.

 

Fire studiealbums, livealbum på vej og en af landets flittigeste turnerende

Mathilde Falchs fire albums har været yderst anmelderroste og det seneste album “Som Børn På Ny” høstede også 5-stjernede anmeldelser.

Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om “Som Børn På Ny” i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet:

"Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning. “

 

Mathilde Falch har siden 2009 turneret landet rundt både som solist, duo, trio og med sit faste band bestående af:

Adam Winberg, trommer.

Christian Ki, Guitar (og producer af Mathilde to seneste album)

Charlotte Schultz, Keyboard og kor.

Jeppe Skovbakke, Bas.

 

Tiden feat. Søren Huss Live

Overlevelse i nuet, mens tiden helbreder

En sang om de perioder hvor livet “river og rusker” i nogle mennesker og de må “holde blikket på vejen til den anden side” og bare blive ved med at “trække vejret” for at overleve og tro på at man kan komme igennem.

Skrevet og sunget af to sangskrivere der fra hver deres ståsted kender til “overlevelse i nuet”, med hver deres markante historie bag sig.

 

Blå Bog

Mathilde Falch

Født: 30.12.1989

Gift med komikeren Jesper Juhl (Gift 30/06/12)

Bosat i København

Mor til Leo (2017)

Musiker, bandchef og pladeselskabsejer (Just For The Record). 

1. singleudspil kom fra Mathilde i 2009.

Udgivet en EP (2010) og fire album. Senest albummet “Som Børn På Ny” fra 2017. Studiealbum på vej.

Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, PROJEKT HJEMLØS og Refluksforeningen. Mathilde er selv åben omkring sin egen historie med psykisk sygdom og misbrug og om sit barn der har refluks sygdom mm. Mathilde er desuden ejer af www.refluksfamilie.dk, er igang med at uddanne sig til zoneterapeut og Børnesundhedsvejleder, for at kunne hjælpe børn med den samme sygdom som hendes egen søn.

 

Mere info:

www.mathildefalch.dk

www.facebook.com/mathildefalch

 

Praktisk:

Døre: kl. 19

Koncert kl. 20

 

Evt. support annonceres først senere.

Koncerten er blandet stående og siddende ved runde caféborde.

Overtøj må ikke medtages i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller gratis ubemandet garderobe.

 

Koncertmenu på B-hageriet kl. 17.45 - 19.30:

Der udbydes også til denne koncert, i samarbejde med nærliggende B-hageriet, en koncertmenu før koncerten.

Menuen der byder på Starters der står klar på bordene, herefter en hovedret og en dessert af gode kvalitets råvarer koster kr. 245,- og kan tilkøbes sammen med billetten, så længe der er plads (der sælges 50 menuer). Menuen beskrives først mere præcist i ugerne inden koncerten, men B-hageriet er fleksible ift. et alternativ hvis der er noget man ikke spiser. Menuen serveres i tidsrummet kl. 17.45 - 19.30.

B-hageriet ligger 100 m fra spillestedet på Slotsgade 15, baghuset eller med indgang fra gården som er tættere på Støberihallen

Info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød