Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

UDENDØRS DOBBELT SOMMERKONCERT MED MIDT OM NATTEN, HVIDE LØGNE, FADØL, VAND OG MADBOD!

MIDT OM NATTEN spiller alle de bedste sange fra KIM LARSEN og GASOLIN og på bedste måde hørt siden mesteren himself. Hvor selv den skarpeste kritiker må overgive sig og synge med. Kim Larsen var efter vores overbevisning, den største af dem alle. Midt Om Natten ligger en dyd i at være en del af dem som hædrer Mesteren selv.

Vi elsker simpelthen, at få lov og spille alle Kim Larsen bedste hits fra Gasolin og frem til slutningen af Kjukken tiden og vi gør alt hvad der er muligt, for, at levere numrene så originale som muligt. Midt Om Natten´s forsanger Poul Nielsen gør sig ikke umage, men har bare sjælen og stemmen, så der ikke er nogen tvivl. Dette her er som at være til en koncert med Mesteren selv. 

HVIDE LØGNE har vundet priser for bedste cover band og spiller på ypperste vis alle de største danske pop og rock hits fra 80'erne og 90'erne. HVIDE LØGNE Har spillet udsolgte koncerter i hele landet når de leverer de bedste klassikere live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit lieder, Danseorkesteret og mange flere. Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

 

Orkesteret består af:
Nana Schwartzlose – Sang
Karsten Storm – Keyboard, Kor
Jes Wind Andersen – Trommer
Peter Abrahamsen – Guitar
Henrik Raabo – Bas, Kor  

 

DOBBELTKONCERT med de største hits: Kr. 250,- 

MADEN ER KLAR! Den overvejende økologiske cafe SALTO ved Støberihallen laver den bedste mad i høj kvalitet og serverer f.eks. altid middag for de spillende artister ved vore koncerter. Altid til største glæde og tilfredshed for vores kunstnere. - Denne aften stiller de op med mad til alle vore gæster som kan bestilles sammen med din billet og hvis der er mere tilbage er det også muligt at købe til koncerten.  Der er et begrænset udbud så vi anbefaler at købe spisebillet sammen med koncertbilletten.

SPISEBILLET KR: 75,- : Bowl med en frisk og lækker grov madsalat med saltet citrondressing.

Vælg mellem pulledpork eller humus eller halvt af hver. Hjemmelavet mad-brød. 

GRILL. Kommer der mange nok og vejret bliver godt vil SALTO cafeen også tænde op i grillen i gården og der vil være mulighed for køb af kvalitetspølser m.m. 

PRAKTISK Koncerten afholdes med respekt for alle gældende corona-restriktioner. Der er formentlig krav om siddepladser og så har vi siddepladser til alle hvis det stadig er tilfældet. Evt. krav til sektions-opdeling af publikum er vi også klar til. 

 

Toiletter kan benyttes både i Støberihallen og i Slotsarkaderne.

 

Portene åbnes kl. 18 og musikken starter kl. 19.00.

 

PROGRAM

18.00   -   Portene åbnes

               -   Madbod og udskænkning åbner 

19.00   -   MIDT OM NATTEN spiller ét sæt på 75 minutter 

20.15    -    PAUSE, Sidste servering fra madboden.

21.00   -   HVIDE LØGNE spiller ét sæt på 75 minutter 

22.15    -    Koncerten slutter, musikken spiller videre og baren er åben. 

23.00   -   Musikken slukker og baren lukker.

23.30   -   Seneste lukketid. 

 

CORONA Vi følger restriktioner nøje og lukker kun det til enhver tid gældende antal ind der er tilladt og forsvarligt for en sikker afvikling med god plads. 

Vi håber derfor at rigtig mange hurtigt vil sikre sig en billet til denne forrygende oplevelse i den danske sommeraften til musikken alle kan synge med på.

 

Skulle der mod forventning ikke være nok deltagende til gården bliver koncerten flyttet indendørs i Støberihallen.

PS. Alle der har billet til den i januar, aflyste koncert med HVIDE LØGNE, har automatisk adgang til denne koncert med samme billet.

 

 

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød