Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Der er absolut genvalg til de to danske syrerock bands Elevatorfører og Farfars Tobak der sidst gæstede Støberihallen, Hillerød i Oktober 2018. Koncerten var en mega succes med et publikum der svævede og rockede gennem et musikalsk univers for at nå berigede ud på den anden side. 18. Maj 2019 kommer de igen - begge en en ny plade i hælene.

ELEVATORFØRER
I 2019 fejrer det danske syrerockband Elevatorfører 10-årsjubilæum. Det gør de ved at tage på forårstour med deres femte album ’Jeg er kommet for at slå tiden ihjel’. På den nye plade har bandet udfordret sig selv mere end nogensinde før og skabt en række elegant orkestrerede numre, hvor den oprindelige inspiration fra syrerocken får endnu et ryk på skalaen mod det smukt atmosfæriske. Musikken har antaget en mørkere tone, samtidig med at det otte mand store band-kollektiv stadig holder fanen højt for den gode melodi og det flippede udtryk.
Elevatorførers særlige aftapning af psych-rocken balancerer veloplagt mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de kvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange. I denne syrede cocktail forener de sing along-kvaliteter med en mere frit flydende og skramlet sound.
Teksterne lever deres eget boblende liv i Elevatorfører og de synges på dansk. Udspændt mellem den messende hymne og det desperate opråb inviteres lytteren ind i en verden befolket af mærkværdige skæbner og mindeværdige stemninger.
Bandet har opbygget et gedigent ry som en utrolig medrivende live-oplevelse, hvor publikum i rigeligt mål får serveret ren spilleglæde, humor og begejstret energi. Her handler det om at gøre musikken levende og give plads til både at grine og blive rørt.   
Elevatorfører anno 2019 vil have dig med ind i deres helt eget trippede og medrivende univers – så kom indenfor!

FARFARS TOBAK
De unge københavnere er en komet i fuld fart med kollisionskurs mod de syre-rock-dansk-sprogs-lyrik-hungrende-musik-elskende publikum i denne egn af jordkloden.

Farfars Tobak er navnet på et psykedelisk rockorkester fra København, der ved hjælp af drømmende vibrationer og toner, skaber et udsyret og intenst univers, svøbt i rum-ekko-space-fuzz.
 
Med post-futuristiske effekt apparater og sindsmanipulerende lysshow skaber de en passage til en anden dimension. Men de viser dig kun døren, om du vil træde ind i denne fremmede verden, er op til dig selv.
 
Farfars Tobak blev dannet i december 2016, men har på trods af den korte tid sammen, formået at udgive et demobånd og spille en masse koncerter i København og omegn.
 
Med tekster om ungdomslivet i en digital verden, solskin, badehoteller og lysende stjerner, byder Farfars Tobak op til dans.
 
Farfars Tobak udkommer med det første album 15. december 2018.
 
Kvartetten Farfars Tobak består af Aske Kloth-Jørgensen på guitar og sang, Carl Askehave på guitar, Anton Fogt på bas og Oliver Paluch på trommer
 
Vil man gerne besøge Farfars Tobak yderligere kan man trykke på nedenstående links:
https://www.facebook.com/FarfarsTobak/
https://soundcloud.com/farfarstobak

Koncerten koster kr. 180 + gebyr.
Early-bird billetter til nedsat pris kr. 130,- (begrænset antal og begrænset periode på max 10 dage).
Bemærk man istedet kan købe billet til begge ROCK koncerterne i Maj, hvor den anden er 30 års jubilæums koncerten med LED ZEPPELIN JAM d. 31/5 til en samlet pris af kr. 300 for begge dage (tre koncerter) - (spar ca. 120 da den anden også koster normalt 235). Disse billetter der giver adgang til begge koncerter sælges under event navnet SPRING ROCK 2019 her på billetshoppen.

Billetter og mere info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød