Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

‘Dit indre adoptivbarn’ er et personligt fordrag fra Andrea Lund Landgreen, forfatteren bag bogen "Det knuste Hjerte".

Foredraget vil omhandle personlige situationer fra mit liv, hvor fortiden og min adoption påvirkede den nutid jeg stod i. Ofte helt uden, at jeg selv var klar over det.

Jeg vil give eksempler på mine erfaringer med, hvorfor følelserne som adopteret, kan være svære og på mange måder helt ubeskrivelige at sætte ord på.

Hvorfor nogle adopterede har svært ved at danne relationer til forældre, kærester eller venner. Samt hvorfor det kan være ligeså svært at slippe relationer, der ikke gavner vores liv.

Derudover vil jeg fortælle om hvorfor vi skal slippe følelsen af skam, bag alle disse reaktioner og følelser vi kan bære rundt på.

Foredraget har til formål at bryde tabuet og turde tale åbent om de svære ting, der kan være ved at være adopteret.

Jeg vil fortælle om de værktøjer og hjælpeteknikker som har hjulpet mig, til at passe bedre på mit indre adoptivbarn, således at jeg idag står stærkere.

Det vil være muligt at købe billet i døren for 125kr.Billet og info

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød