Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Den store nisseprøve

I ”Den store Nisseprøve” skal de to nisser Nis og Nisse Sisse i skole, for det er nemlig sådan at alle nisser hvert 100 år skal til Nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse.

Nis og Nisse Sisse får en dårlig start på prøven fordi de kommer for sent, men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Som alle unge drenge-nisser har han svært ved at sidde stille og holde koncentrationen i skolen og han kommer til at lave helt om på nogle af julesangene. Han er en rigtig drillenisse som får stor sympati hos børnene.

En sjov, interaktiv og hyggelig juleforestilling proppet med skønne julesange. En rigtig opvarmer til julen for børn i alderen 4-10 år – og deres forældre.

 

Medvirkende: Chris Skytte, Marianne Gonnov Bøgelund mfl. 

Instruktør: Louise Schouw

Komponist og manuskript: Chris Skytte

Alder: 4-10 år

Varighed: 40 min.

 

Program

Dørene åbner til caféen kl. 13.00.

Her er julestue, hygge og musik.

Kl. 13.30 uddeles der godteposer til alle børn.

Der sælges æbleskiver, gløgg og varm kakao, mm.

Dørene til salen åbnes kl. 14.00

Teaterforestilingen starter når alle har fået plads, ca. kl. 14.05.

Forventes afsluttet kl. 14.45.

Info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød