Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Den Levende Julekalender er en del af Jul i Hillerød.

Hillerøds børn og voksne kan hvert år deltage i årets Levende Julekalender, hvor Mastodonterne forklædt som Nissekorpset hver dag i december drager ud i byen, for at finde dagens forsvundne nisse sammen med de mange børn.

Børnene kan købe papjulekalenderen hos forskellige salgssteder i byen, der iblandt C4 Videncenter, FrederiksborgCentret eller hos en af de lokale idrætsforeninger, der sælger dem. Man kan dermed dagligt følge med i, hvor dagens nisseudflugt går til.

Børn og nisser mødes altid ved den gamle Julemølle på Torvet og følges hen til dagens låge, der som regel er en af butikkerne i byen. Hvis lågen ligger uden for bymidten, kan man køre derud i den lille brandbil med nisserne eller mødes med dem på stedet.

Nissekorpset har stærkt brug for Hillerøds børn til, at hjælpe med at finde de forsvundne nisser i Den Levende Julekalender, og man kan blandt andet møde Valse, Frk. Juhl, Fie Fræk, Pulter, Kanelia, Mirko, Fimpe, Kardæske, Robert, Emma og Julian hver dag i december. Hvis dagens nisse bliver fundet, så læser Nissekorpset dagens juleeventyr højt for børnene og dagens butik sørger for god stemning og måske en lille julegodte.

Dagens juleeventyr kan man følge med i her på siden, i Frederiksborg Amts Avis og på c4.dk.
Hillerøds Levende Julekalender giver dig, foruden god julestemning hele december igennem, også mulighed for at vinde flotte præmier.

Nissekorpset drager på nissejagt alle hverdage i december kl. 17.00 og kl.11.00 i weekenderne.

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød