Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Når du glemmer den røde tråd, snubler du over den

Derfor føles livet som voksent barn af en alkoholiker svært og sådan gør du dig fri!

Det er så nemt at bebrejde dig selv, hvorfor du ikke bare kommer videre, hvorfor du ikke bare siger fra og hvorfor du ikke bare passer bedre på dig selv. Men alle disse ting modstrider i den grad, de ting du lærte som barn. Så det føles ærligt talt, som om du vil udslette dig selv, hvis du bare begynder at tænke på at sætte grænser, sige nej og slippe kontrollen og ansvaret.

Og det hjælper på ingen måder at skubbe, negligere eller forsøge at regne tingene ud.

Der er nemlig nogle helt grundlæggende OG oversete grunde til, hvorfor livet som voksent barn af en alkoholiker føles så svært og hvorfor det ikke bare handler om, at gøre noget andet, end du plejer.

Dem får du selvfølgelig til foredraget, hvor jeg ærligt deler ud af min egen vej fra depression og selvudslettelse, til glæde og frihed, samt fortæller om de erfaringer, jeg igennem de sidste 6 år har fået ved at hjælpe andre med mistrivsel i bagagen.

Du vil gå fra foredraget med en langt større forståelse, omsorg og tålmodighed med dig selv, samt konkrete skridt til at bryde de destruktive mønstre.

Dette vil alt sammen hjælpe dig til at begynde at leve livet med dig selv i hovedrollen, uden at du bliver hverken egoistisk eller ligeglad med andre.

Jeg glæder mig til at se dig d. 6. juni kl. 18.30. Dørene åbner kl. 18.00

 

Kærligst Camilla

Du kan læse mere om mig her: www.camillaschou.dk

Mere info og billetter

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød