Find os her

Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Kontakt os

Telefon 72325951

Følg os

Julekoncert med "Paradyme" i Støberihallen

Onsdag d. 20. december kl. 19.30 spreder duoen Paradyme - også kendt som Reg & Andreas - smil og godt julehumør, når de underholder med deres traditionsrige, årlige julekoncert i Støberihallen. 

Paradyme synger deres egne fortolkninger af smukke, engelske og danske julesange. Foruden Andreas, der sidder flyglet har de også et lille band samt korsangere med. Undervejs kaster fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen tryllestøv ud i salen med tonerne fra sin guldfløjte. På programmet står både kendte sange som fx "Jingle Bells" og "Walking in the Air" samt andre klassikere, men de vil også præsentere publikum for nogle af deres egne julesange, fx "Kalenderlyset".  Salen vil som altid ose af julestemning, og i pausen kan der købes drikkevarer og snacks. 

Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey - nu bosat i Græsted - og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen fra Hillerød, som igennem 7 år har dannet duo og spillet et utal af koncerter i både ind- og udland. 

Med sig har de et lille kor samt Tine Karlshøj-Andersen på fløjte, Lorilea Jaderborg på violin, Peter Mikkelsen på bas og Steven Downey på trommer. 

 

Billetterne koster 50-210 kr

Billetter købes her

Vi samarbejder med Hillerød Kommune

Hillerød Kommunes ressourcer, i form af bygning, faciliteter og personale, tilknyttet Støberihallen, skal omsættes til kulturelle arrangementer til glæde for borgere i Hillerød og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 72 32 59 51
Kontortid på hverdage ml. 09-16

Vi samarbejder med Hillerød kommune
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød