Chili Pepper + Deterium

Fredag d. 07. september 2018 kl. 20
 
Double koncert - Heavy and Freaky Funky night out!
 
Deterium er et ungt upcoming metal band der appellerer bredt. Sandsynligvis det næste store danske navn i denne genre.. De er først og fremmest et live band, som leverer et stærkt og livligt metal show, med tunge riffs og melodiske omkvæd. “Vi rammer det publikum som godt kan lide hård metal, men samtidig også et mere mainstream publikum, så der er noget for enhver hård rock/metal fan, så om man er til moderne metalcore eller old school metal, så vil man finde noget man synes om i vores musik og udtryk". 

Chili Pepper Project er Danmarks klart bedste Red Hot Chili Peppers tribute-band! Ever! De spiller alle de californiske drengerøves sexede chili-hits med en indlevelse selv Robert De Niro ville misunde! De fire medlemmers fascination af RHCP’s altid nysgerrige søgen efter nye musikalske veje, har været den afgørende årsag til at hylde et af rockhistoriens største bands.
En koncert med Chili Pepper Project er en tour-de-force igennem den funky kvartets største hits som f.eks. Give It Away, Under The Bridge, Californication og Otherside.

Koncerterne starter kl. 20. Døre kl. 19.
 
Program:
Kl. 20.00: Deterium spiller et sæt
Kl. 21.30: Chili Pepper Project spiller to sæt
 
OBS! For ungdomsbilletter skal der fremvises id ved indgangen.
Koncerten forventes afsluttet kort før midnat.